Heb je een vraag over een product? Misschien staat het antwoord wel hieronder.

Producten

Dit kan zeker!
Je kan de sjablonen van onze verschillende producten downloaden en zelf of jouw ontwerper een ontwerp laten maken.
Download sjabloon

 

Bestellen & betalen

Je kan een bestellen plaatsen door boven in het menu op “Bestellen” te navigeren.

 

Zolang het ontwerp van je Push & Clean nog niet definitief is, is het mogelijk om je bestelling aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon of een emailbericht.

 

Aangezien Pushandclean.be altijd maatwerk levert is retournering niet mogelijk.

 

Het is mogelijk om jouw bestelling te annuleren, mits deze nog niet door ons is verwerkt. De annulering kan in verband met productie van de producten alleen direct na het moment van plaatsen van de opdracht. Zodra het ontwerp van je Push & Clean is verwerkt is annulering niet mogelijk.

 

Betaling kan via Bancontact, kredietkaard of op factuur.

 

Nadat je bestelling verzonden is zal je van ons een factuur ontvangen. Deze moet via overschrijving na maximum 30 dagen betaald worden.

 

Productie & verzending

Zolang je bestelling nog niet door ons is verzonden, is het mogelijk om het bezorgadres aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon of een emailbericht.

 

Wanneer de ontvanger van jouw bestelling niet aanwezig is zijn er een aantal scenario’s mogelijk. Indien het afleveradres een bedrijf betreft, en ook geopend is, zal de bezorger het pakket bij een collega of bijvoorbeeld de receptie afleveren. Bij bezorging op een woonadres zal de pakketbezorger proberen om de bestelling bij één van de naastgelegen buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal de bezorger jouw bestelling bij het eerstvolgende bezorgmoment nogmaals aanbieden of afleveren op een ‘pick-up-point’.

 

Je kan je bestelling ook afhalen bij SnP Wear.
Adres: Nijverheidsstraat 124, 9890 Gavere

Mocht je de bestelling willen ophalen dan vernemen we dit graag op voorhand, zodat we de bestelling kunnen voorbereiden, verpakken en klaarzetten. Je kunt ons hiervan op de hoogte brengen via telefoon of een emailbericht.

 
Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy

Dank je wel!

We hebben je bericht goed ontvangen. Je zal binnen de 24uur (op werkdagen) een antwoord van ons ontvangen.